Infraszauna

A test és a lélek harmóniája

Az infraszauna a finn szaunával ellentétben komfortosabb hőmérsékletű. A szervezetre gyakorolt pozitív hatása intenzíven stimulálja a testet. Napjainkban, a felgyorsult világban nagyon kevés idő jut a test és a lélek karbantartására, azonban infraszauna használatával elősegítjük az egészségünk fenntartását és megőrzését. Jótékony hatással van a szervezetre.

Body and Sun logo

Pozitív hatásai mindenki számára ismert

Fájdalomcsillapító hatású

Izomhúzódásra és a szöveti sérülésekre jótékonyan hat.

Cellulitiszre/Narancsbőrre gyakorolt hatása

A narancsbőr kialakulása mögött a hormonszint nem megfelelő működése áll, a zsírsejtek több zsírt raktároznak el a kelleténél. Az infraszauna használata során csökken a cellulitisz mértéke, amelyek a bőr alatt kis csomókban összepréselődve jelentkeznek. Az infraszauna infravörös sugarai mélyen a bőr alá hatolnak, így a narancsbőrre intenzívebben hatnak.

Elégeti a kalóriákat és segít a súlymegtartásban

Az infraszaunázáskor a szervezet vérkeringése felélénkül, párhuzamosan verejtékképződés és kalóriaégetés történik. Ezáltal a testünk súlyt is veszít, nem csak vizet.

Eltávolítja a mérgeket és a salakanyagokat

A megélénkült vérkeringés stimulálja a verejtékmirigyeket és ezáltal megszabadít a testben felhalmozódott mérgektől és salakanyagoktól. A napi verejtékezés segít a méregtelenítésben és a testet megszabadítja a rákkeltő hatású nehézfémek (ólom, higany, cink, nikkel és kadmium), valamint az alkohol, nikotin, szódium, kénsav és koleszterin lerakódástól.

Csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot

Erősíti az immunrendszert

A infraszauna mély stimuláló hatása által emelkedik a test hőmérséklete, mesterséges láz alakul ki. Miközben a test elkezd a láz ellen védekezni, természetes módon erősödik az immunrendszer. A nehézfémek és mérgek eltávolítása a megerősödött verejtékezés kiváltotta salaktalanítás együttes hatása javítja a használók általános egészségi állapotát, csökkenti a betegségre való hajlamát. Tapasztalat mutatja, hogy gerjeszti a test természetes gyógyulási folyamatát.

Fontos tudnivalók

Fontos, hogy infraszaunázás előtt és után fogyasszunk sok ásványvizet. Érdemes infraszaunázás előtt zuhanyozni, ez fokozza az izzadást. Hangsúlyt kell fektetni a test egyensúlyára, az ásványok pótlására. Amennyiben a harminc perces kezeléshez valamint a hőfokhoz a szervezetünk hozzászokott, hosszabb időre akár 40 percre is bennmaradhatunk az infraszaunában. A megnövekedett időtartam kedvezően hat a szövetek és a sejtek szerkezetére (erősödnek).

Milyen esetekben TILOS infraszaunázni

  • valamilyen sebészeti implantátumunk van a testünkben,
  • gyulladásos vagy fertőző betegség,
  • magas vérnyomás,
  • szív és érrendszeri betegség esetében.

Infraszauna
Árak és Bérletek

1 alkalom 2.790 Ft / fő
1 alkalom 3.990 Ft / 2 fő
5 alkalmas bérlet / fő 12.000 Ft 30 napig érvényes
10 alkalmas bérlet / fő 22.900 Ft 60 napig érvényes

Egy alkalom 30 perc

Body and Sun logo

JanuárBody and Sun logo

Gyere el a Body & Sun stúdióba még ma!

Mindenki keresi azt a helyet, ahol a béke, pozitív energia és nyugalom veszi körül. A Body & Sun stúdióban megőrizheted vitalitásodat, feltöltheted tested, lelked és mindezek mellett eredményes fogyást is elérhetsz! Biztosra veszem, hogy máskor is visszatérsz a Body & Sun stúdióba!

Rólunk

Szeretettel köszöntelek a Body & Sun weboldalon! A stúdió megálmodását a változás ereje ihlette. Hosszú évek irodai munkája inspirált arra, hogy testmozgással és egészségmegőrzéssel foglalkozó vállalkozást indítsak. Megismerkedtem a Vacu Therm futópaddal, és saját magamon tapasztaltam az e fajta edzés pozitív hatásait. Mindezt egy családias, nyugodt, szép és igényes környezetben. Segítek Neked, hogy a Body Space Vacu Therm szervezetre gyakorolt pozitív hatásaival, a Te kitartásoddal és az étkezési szokásod megváltoztatásával elérd a kívánt eredményt. A Body Space Vacu Therm mellett infraszauna és a szoláriumok biztosítják részedre a kikapcsolódást, valamint a stúdióban az általam már kipróbált és bevált zsírégető vitaminokat és krémeket biztosítom számodra.
Mottónk: Érted vagyok, Rád figyelek!

Kapcsolat

1042, Budapest, Petőfi utca 20.
+36 (70) 772-4420
kapcsolat@bodyandsun.hu
bodyandsun.hu

Nyitvatartás

Hétfő:
12:00 - 20:00
Kedd:
09:00 - 20:00
Szerda:
12:00 - 20:00
Csütörtök:
09:00 - 20:00
Péntek:
12:00 - 20:00
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva