Infraszauna

A test és a lélek harmóniája

Az infraszauna a finn szaunával ellentétben komfortosabb hőmérsékletű. A szervezetre gyakorolt pozitív hatása intenzíven stimulálja a testet. Napjainkban, a felgyorsult világban nagyon kevés idő jut a test és a lélek karbantartására, azonban infraszauna használatával elősegítjük az egészségünk fenntartását és megőrzését. Jótékony hatással van a szervezetre.

Body and Sun logo

Pozitív hatásai mindenki számára ismert

Fájdalomcsillapító hatású

Izomhúzódásra és a szöveti sérülésekre jótékonyan hat.

Cellulitiszre/Narancsbőrre gyakorolt hatása

A narancsbőr kialakulása mögött a hormonszint nem megfelelő működése áll, a zsírsejtek több zsírt raktároznak el a kelleténél. Az infraszauna használata során csökken a cellulitisz mértéke, amelyek a bőr alatt kis csomókban összepréselődve jelentkeznek. Az infraszauna infravörös sugarai mélyen a bőr alá hatolnak, így a narancsbőrre intenzívebben hatnak.

Elégeti a kalóriákat és segít a súlymegtartásban

Az infraszaunázáskor a szervezet vérkeringése felélénkül, párhuzamosan verejtékképződés és kalóriaégetés történik. Ezáltal a testünk súlyt is veszít, nem csak vizet.

Eltávolítja a mérgeket és a salakanyagokat

A megélénkült vérkeringés stimulálja a verejtékmirigyeket és ezáltal megszabadít a testben felhalmozódott mérgektől és salakanyagoktól. A napi verejtékezés segít a méregtelenítésben és a testet megszabadítja a rákkeltő hatású nehézfémek (ólom, higany, cink, nikkel és kadmium), valamint az alkohol, nikotin, szódium, kénsav és koleszterin lerakódástól.

Csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot

Erősíti az immunrendszert

A infraszauna mély stimuláló hatása által emelkedik a test hőmérséklete, mesterséges láz alakul ki. Miközben a test elkezd a láz ellen védekezni, természetes módon erősödik az immunrendszer. A nehézfémek és mérgek eltávolítása a megerősödött verejtékezés kiváltotta salaktalanítás együttes hatása javítja a használók általános egészségi állapotát, csökkenti a betegségre való hajlamát. Tapasztalat mutatja, hogy gerjeszti a test természetes gyógyulási folyamatát.

Fontos tudnivalók

Fontos, hogy infraszaunázás előtt és után fogyasszunk sok ásványvizet. Érdemes infraszaunázás előtt zuhanyozni, ez fokozza az izzadást. Hangsúlyt kell fektetni a test egyensúlyára, az ásványok pótlására. Amennyiben a harminc perces kezeléshez valamint a hőfokhoz a szervezetünk hozzászokott, hosszabb időre akár 40 percre is bennmaradhatunk az infraszaunában. A megnövekedett időtartam kedvezően hat a szövetek és a sejtek szerkezetére (erősödnek).

Milyen esetekben TILOS infraszaunázni

  • valamilyen sebészeti implantátumunk van a testünkben,
  • gyulladásos vagy fertőző betegség,
  • magas vérnyomás,
  • szív és érrendszeri betegség esetében.

Infraszauna
Árak és Bérletek

1 alkalom 1.490 Ft / fő
1 alkalom 2.700 Ft / 2 fő
5 alkalmas bérlet / fő 6.000 Ft 30 napig érvényes
10 alkalmas bérlet / fő 11.500 Ft 60 napig érvényes

Egy alkalom 30 perc

Body and Sun logo

Május: középpontban a beach body!!!!

Visszaszámlálás elindult....

Hamarosan itt a beach body ideje!!!

Edzésre fel! Próbáld ki a fantasztikus Body Space Vacu Therm sétáló és futópadót! Segít Neked a hatékony fogyásban! 

Hogyan?

Fokozza a zsírégetést, felgyorsítja az anyagcserét, a laza kötöszöveteket stimulálja ezáltal a narancsbört csökkenti.

Adj neki egy esélyt, próbáld ki!

Próba alkalom: 2600 Ft.

  

Body and Sun logo

Szeretettel várunk a Body&Sun stúdióba, gyere el hozzánk még ma!

Mindenki keresi azt a helyet, ahol a béke, pozitív energia és nyugalom veszi körül. Nálunk megőrizheted vitalitásodat, feltöltheted tested, lelked és mindezek mellett eredményes fogyást is elérhetsz! Stúdiónkban számos szolgáltatással segítjük feltöltődésedet és egészséged megőrzését! Biztosíthatunk, hogy máskor is visszatérsz hozzánk!

Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Body and Sun weboldalon! A stúdiónk megálmodását a változás ereje ihlette. Hosszú évek irodai munkája inspirált bennünket arra, hogy testmozgással és egészségmegőrzéssel foglalkozó vállalkozást indítsunk. Megismerkedtünk a Body Space Vacu Therm futópaddal, amelyet elhoztuk Nektek, hogy saját magatokon tapasztalhassátok meg a Vacu Therm edzés pozitív hatásait. Mindezt egy családias, nyugodt, szép és igényes környezetben. Segítünk Neked, hogy a Body Space Vacu Therm szervezetre gyakorolt pozitív hatásaival, a Te kitartásoddal és az étkezési szokásod megváltoztatásával elérd a kívánt eredményt. A Body Space Vacu Therm mellett infraszauna és a szoláriumok biztosítják részedre a kikapcsolódást, valamint stúdióban az általunk már kipróbált és bevált zsírégető vitaminokat és krémeket biztosítjuk számodra.
Mottónk: Érted vagyunk, Rád figyelünk!

Kapcsolat

1042, Budapest, Petőfi utca 20.
+36 (70) 772-4420
kapcsolat@bodyandsun.hu
bodyandsun.hu

Nyitvatartás

Hétfő:
13:00 - 21:00
Kedd:
13:00 - 21:00
Szerda:
13:00 - 21:00
Csütörtök:
13:00 - 21:00
Péntek:
13:00 - 21:00
Szombat:
09:00 - 13:00
Vasárnap:
Zárva