Rólunk

Szeretettel köszöntelek a Body & Sun weboldalon!

A stúdió megálmodását a változás ereje ihlette. Hosszú évek irodai munkája inspirált arra, hogy testmozgással és egészségmegőrzéssel foglalkozó vállalkozást indítsak.

Megismerkedtem a Vacu Therm futópaddal, és saját magamon tapasztaltam az e fajta edzés pozitív hatásait. A rendszeres edzések nagy örömömre meghozták a kívánt eredményt, amely még jobban megerősített engem abban, hogy milyen irányban induljak el és ezt a lehetőséget megismertessem minél több emberrel.

Nagyon imponált, hogy nem egy zsúfolt edzőteremben, hanem egy családias nyugodt környezetben lehet a Vacu Therm edzés edzésformát végezni. Fontos szempont volt számomra az idő. Manapság meggondoljuk, hogy mire és mennyi időt fordítunk, ennek az eszköznek az egyik előnye, hogy 30 perces edzésprogramból áll.

Sokunkat érint a túlsúly és a narancsbőr, mi abban tudok Neked segíteni, hogy szép és igényes környezetben a Vacu Therm szervezetre gyakorolt pozitív hatásaival és persze a Te kitartásoddal és az étkezési szokásod megváltoztatásával elérd a kívánt eredményt.

Emellett az infraszauna és a szoláriumok biztosítják részedre a kikapcsolódást. Ahhoz, hogy még teljesebb legyen a paletta, a stúdióban az általam már kipróbált és bevált zsírégető vitaminokat és krémeket biztosítom számodra.

Mottónk: Érted vagyok, Rád figyelek!

Body and Sun logo

Gyere el a Body & Sun stúdióba még ma!

Mindenki keresi azt a helyet, ahol a béke, pozitív energia és nyugalom veszi körül. A Body & Sun stúdióban megőrizheted vitalitásodat, feltöltheted tested, lelked és mindezek mellett eredményes fogyást is elérhetsz! Biztosra veszem, hogy máskor is visszatérsz a Body & Sun stúdióba!

Rólunk

Szeretettel köszöntelek a Body & Sun weboldalon! A stúdió megálmodását a változás ereje ihlette. Hosszú évek irodai munkája inspirált arra, hogy testmozgással és egészségmegőrzéssel foglalkozó vállalkozást indítsak. Megismerkedtem a Vacu Therm futópaddal, és saját magamon tapasztaltam az e fajta edzés pozitív hatásait. Mindezt egy családias, nyugodt, szép és igényes környezetben. Segítek Neked, hogy a Body Space Vacu Therm szervezetre gyakorolt pozitív hatásaival, a Te kitartásoddal és az étkezési szokásod megváltoztatásával elérd a kívánt eredményt. A Body Space Vacu Therm mellett infraszauna és a szoláriumok biztosítják részedre a kikapcsolódást, valamint a stúdióban az általam már kipróbált és bevált zsírégető vitaminokat és krémeket biztosítom számodra.
Mottónk: Érted vagyok, Rád figyelek!

Kapcsolat

1042, Budapest, Petőfi utca 20.
+36 (70) 772-4420
kapcsolat@bodyandsun.hu
bodyandsun.hu

Nyitvatartás

Hétfő:
13:00 - 21:00
Kedd:
13:00 - 21:00
Szerda:
13:00 - 21:00
Csütörtök:
13:00 - 21:00
Péntek:
13:00 - 21:00
Szombat:
09:00 - 13:00
Vasárnap:
Zárva