Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Body and Sun weboldalon!

A stúdiónk megálmodását a változás ereje ihlette. Hosszú évek irodai munkája inspirált bennünket arra, hogy testmozgással és egészségmegőrzéssel foglalkozó vállalkozást indítsunk.

Megismerkedtünk a Vacu Therm futópaddal, és saját magunkon tapasztaltuk az e fajta edzés pozitív hatásait. A rendszeres edzések nagy örömünkre meghozták a kívánt eredményt, amely még jobban megerősített minket abban, hogy milyen irányban induljunk el és ezt a lehetőséget megismertessük minél több emberrel.

Nagyon imponált nekünk, hogy nem egy zsúfolt edzőteremben, hanem egy családias nyugodt környezetben lehet a Vacu Therm edzés edzésformát végezni. Fontos szempont volt számunkra az idő. Manapság meggondoljuk, hogy mire és mennyi időt fordítunk, ennek az eszköznek az egyik előnye, hogy 30 perces edzésprogramból áll.

Sokunkat érint a túlsúly és a narancsbőr, mi abban tudunk Neked segíteni, hogy szép és igényes környezetben a Vacu Therm szervezetre gyakorolt pozitív hatásaival és persze a Te kitartásoddal és az étkezési szokásod megváltoztatásával elérd a kívánt eredményt.

Emellett az infraszauna és a szoláriumok biztosítják részedre a kikapcsolódást. Ahhoz, hogy még teljesebb legyen a paletta, a stúdióban az általunk már kipróbált és bevált zsírégető vitaminokat és krémeket biztosítjuk számodra.

Mottónk: Érted vagyunk, Rád figyelünk!

Body and Sun logo

Szeretettel várunk a Body&Sun stúdióba, gyere el hozzánk még ma!

Mindenki keresi azt a helyet, ahol a béke, pozitív energia és nyugalom veszi körül. Nálunk megőrizheted vitalitásodat, feltöltheted tested, lelked és mindezek mellett eredményes fogyást is elérhetsz! Stúdiónkban számos szolgáltatással segítjük feltöltődésedet és egészséged megőrzését! Biztosíthatunk, hogy máskor is visszatérsz hozzánk!

Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Body and Sun weboldalon! A stúdiónk megálmodását a változás ereje ihlette. Hosszú évek irodai munkája inspirált bennünket arra, hogy testmozgással és egészségmegőrzéssel foglalkozó vállalkozást indítsunk. Megismerkedtünk a Body Space Vacu Therm futópaddal, amelyet elhoztuk Nektek, hogy saját magatokon tapasztalhassátok meg a Vacu Therm edzés pozitív hatásait. Mindezt egy családias, nyugodt, szép és igényes környezetben. Segítünk Neked, hogy a Body Space Vacu Therm szervezetre gyakorolt pozitív hatásaival, a Te kitartásoddal és az étkezési szokásod megváltoztatásával elérd a kívánt eredményt. A Body Space Vacu Therm mellett infraszauna és a szoláriumok biztosítják részedre a kikapcsolódást, valamint stúdióban az általunk már kipróbált és bevált zsírégető vitaminokat és krémeket biztosítjuk számodra.
Mottónk: Érted vagyunk, Rád figyelünk!

Kapcsolat

1042, Budapest, Petőfi utca 20.
+36 (70) 772-4420
kapcsolat@bodyandsun.hu
bodyandsun.hu

Nyitvatartás

Hétfő:
13:00 - 21:00
Kedd:
13:00 - 21:00
Szerda:
13:00 - 21:00
Csütörtök:
13:00 - 21:00
Péntek:
13:00 - 21:00
Szombat:
09:00 - 13:00
Vasárnap:
Zárva