Házirend és
Általános Szolgáltatási Feltételek

A házirendünk célja, hogy egyértelműen, érthetően tájékoztatást adjunk a Body & Sun Stúdióban (továbbiakban Body & Sun) tartózkodó, valamint a szolgáltatásokat igénybe vevő vendégektől elvárt magatartási normák és szabályok betartásáról, annak érdekében, hogy a stúdióban maximális vendégkiszolgálást és vendégélményt nyújthassunk.

Body & Sun címe: 1042, Budapest Petőfi Sándor u. 20. üzlet-2.

Elérhetősége: +36 (70) 772-4420

Body & Sun Stúdió üzemeltetője:

Vincze Zsuzsanna E.V.
nyilvántartási szám: 55144399,
adószám: 56494790-1-42,
székhely: 1162, Budapest, Fürge utca 1.

Body & Sun szolgáltatásai, termékei:

 • Body Space Vacu Therm futópadon végezhető testmozgás
 • Infraszauna igénybevétele
 • Álló szolárium használata
 • Fekvő szolárium használata
 • Egészséget megőrző vitaminok, étrendkiegészítők
 • Energiaszegény édességek, vitalizáló italok

Body & Sun szolgáltatások igénybevételével a vendég a házirendet elfogadja és tudomásul veszi, valamint mindenkor köteles betartani a benne foglaltakat.

Általános szabályok:

 • Vendég a Body & Sun stúdióban igénybe vett szolgáltatások bármelyikét kizárólag saját felelősségre használhatja.
 • Az eszközöket berendezéseket a vendég köteles rendeltetésszerűen használni.
 • A kiválasztott szolgáltatás díját minden esetben előre szükséges rendezni, kiegyenlíteni.
 • A szolgáltatásokat kizárólag 18. életévét betöltött személy veheti igénybe, kérésre köteles igazolnia életkorát, valamely személyes okmány felmutatásával.
 • A honlapon feltüntetett szolgáltatások és termékek árainak változásának jogát az üzemeltetők fenntartják.
 • Body & Sun vendége a megvásárolt bérlettel egyidejűleg tudomásul veszi, hogy felhasználási ideje korlátozott.

Vacu therm futópad és infraszauna használatára vonatkozó előírások:

Vendég az eszköz és berendezés ELSŐ használatkor köteles kitölteni egy egészségügyi adminisztrációs adatlapot, amelyet számítógépen rögzítünk, és tárolunk. Az adminisztrációs lapra a vendég a nevét, életkorát, e-mail címét és telefonszámát kitölti, majd a recepción az adatlap leadásával elfogadja a Házirendben foglaltakat, valamint hozzájárul az adatainak a regisztráció és beléptetés érdekében történő kezeléséhez.

Az első használat előtt a vendégnek szükséges a legfoglalt időpontot megelőző 15-20 perccel megérkeznie, hogy az adminisztráció és a teljes körű tájékoztatás megtörténhessen.

Body & Sun kéri mindazon vendégeit, akik igénybe veszik a vacu therm futópadot és infraszaunát, hogy minden alkalommal az alábbi ruhaneműket és tisztasági eszközöket hozzák magukkal:

Vacu therm használatához kapcsolódó ruhaneműk és tisztasági eszközök:

 • pamut póló
 • sportmelltartó vagy fürdőruha felső
 • rövidnadrág, vagy fürdőruha alsó
 • tiszta talpú sportcipő
 • bokazokni vagy sportzokni
 • 2 db közepes méretű törölköző

Infraszauna használatához kapcsolódó ruhaneműk és tisztasági eszközök:

 • sportmelltartó vagy fürdőruhafelső
 • rövidnadrág vagy fürdőruhaalsó
 • 1 db nagyméretű strandtörölköző (ülőfelület lefedésére)
 • 1 db közepes méretű törölköző
 • strandpapucs

Az öltöző használatával kapcsolatos szabályok:

Az öltözőben kizárólag azon személyek tartózkodhatnak akik a Vacu therm futópadot illetve a infraszaunát használják időpontra érkezésüket megelőzően illetve a programot követően.

A vizes blokkokban elvárás a szerelvények illetve a helységek rendeltetésszerű használata. A zuhanyzó tálcába, a kézmosó csapba, valamint a WC-be szemetet, hulladékot, rongyot, intimbetétet és tampont valamint veszélyes anyagot bedobni TILOS!

Az öltözőszekrényben és a padon hagyott tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalunk!

Időpontfoglalással kapcsolatos előírások, kérés

Body Space Vacu therm futópadra valamint infraszaunára bejelentkezés személyesen vagy telefonon történthet nyitvatartási időn belül.

Időpontfoglalás lehetősége a szoláriumok használatára nem vonatkozik, bejelentkezés nélkül érkezési sorrendben vehető igénybe.

Felelősségvállalás

A Body & Sun Stúdióban őrizetlenül hagyott tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalnak az üzemeltetők! Fontos felhívni a vendégek figyelmét arra, hogy őrizetlenül ne hagyják értékeiket a stúdióban.

Elvárt az eszközök és berendezések rendeltetésszerű használata, megrongálódás esetén anyagi felelősség terheli a vendéget! Továbbá elvárás a rend és a tisztaság megtartása a vendégek részéről. A Body & Sun Stúdió szolgáltatásait mindenki saját felelősségére használhatja! (Vacu-Therm futópad, Infraszauna, Szolárium)

Bérletvásárlás és felhasználásukra vonatkozó előírások

A felsorolt szolgáltatások esetében lehetőség van bérletvásárlásra, melyeknek felhasználási határidejük a megvásárolt bérlet típusának függvénye. A bérlet 3. személy részére nem átruházható. A megvásárolt bérlet felhasználási idejének a kezdő időpontja az első alkalom felhasználásával indul.

Az alábbiak nem megengedettek a Body & Sun-ban:

 • lázas, beteg vendég jelenléte
 • tudatmódosító szerek hatása alatt álló személy jelenléte
 • háziállatok jelenléte
 • dohányzás
 • alkoholfogyasztás
 • egészségre veszélyes anyagok (pl: mérgező, gyúlékony) és ártalmas eszközök (pl.: szúró-vágó eszköz, lőfegyver, gázspray birtoklása a stúdióban tartózkodás alatt

Képfelvétel, kamerarendszer a Body & Sun területén:

Tájékoztatást adunk arról, hogy a Body & Sun területén kamerarendszer került kiépítésre, amelynek célja az eszközök, berendezések megóvása illetéktelen személyektől valamint a betörés és eltulajdonítás (vagyonvédelem) megelőzése. Az általunk alkalmazott kamerarendszer kizárólag a külső üzlethelységben történő eseményeket rögzíti, ide nem besorolandóak a szolárium helységek. Ön jelen házirend ismeretében belép a kamerával megfigyelt területre, úgy ezzel a magatartásával hozzájárulását megadottnak tekintjük a felvétel készítéséhez. Amennyiben nem kívánja megadni hozzájárulását kérjük, ne lépjen be a kamerával megfigyelt területre.

Rendkívüli esemény, baleset: 

A mindennapi élettől jelentősen eltérő esemény, körülmény, amely az Body & Sun Stúdióban tartózkodó személyek életét, testi épségét veszélyezteti, vagy az ott található anyagi javakat tekintve súlyos következményekre vezet vagy ennek tényleges veszélyével fenyeget, illetve az Body & Sun működését akadályozza.

Rendkívüli események:

 • tűzeset, robbanás,
 • robbantással való fenyegetés,
 • Body & Sun dolgozói vagy vendégei által illetve ellenük elkövetett bűncselekmény vagy annak kísérlete;
 • halálos, vagy súlyos személyi sérüléssel járó balesetek;
 • rendkívüli áram- és üzemszünet;
 • elemi kár.

Rendkívüli esemény észlelésekor, azonnal értesíteni kell a recepciós munkatársat, illetve az illetékes hatóságokat az alábbi telefonos elérhetőségeken:

Mentők: 104

Tűzoltók: 105

Rendőrség: 107

Általános segélyhívó: 112

Body and Sun logo

2022 január

Új év - új kezdet - készülj a nyárra!

Januári  Body Space Vacu Therm fitnessgép 10 alkalmas bérlet:

23.900 Ft

Hatékony zsírégetö!
Alakformáló!
Narancsbör csökkentésére a legjobb megoldás!
Segíti a gyors és tartós fogyást!
A szervezet méregtelenitési folyamatát felgyorsitja!
Anyagcsere normál müködését elösegíti!

Ne feledd, OTP SZÉP kártyát is elfogadunk!!!

Body and Sun logo

Szeretettel várunk a Body&Sun stúdióba, gyere el hozzánk még ma!

Mindenki keresi azt a helyet, ahol a béke, pozitív energia és nyugalom veszi körül. Nálunk megőrizheted vitalitásodat, feltöltheted tested, lelked és mindezek mellett eredményes fogyást is elérhetsz! Stúdiónkban számos szolgáltatással segítjük feltöltődésedet és egészséged megőrzését! Biztosíthatunk, hogy máskor is visszatérsz hozzánk!

Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Body and Sun weboldalon! A stúdiónk megálmodását a változás ereje ihlette. Hosszú évek irodai munkája inspirált bennünket arra, hogy testmozgással és egészségmegőrzéssel foglalkozó vállalkozást indítsunk. Megismerkedtünk a Body Space Vacu Therm futópaddal, amelyet elhoztuk Nektek, hogy saját magatokon tapasztalhassátok meg a Vacu Therm edzés pozitív hatásait. Mindezt egy családias, nyugodt, szép és igényes környezetben. Segítünk Neked, hogy a Body Space Vacu Therm szervezetre gyakorolt pozitív hatásaival, a Te kitartásoddal és az étkezési szokásod megváltoztatásával elérd a kívánt eredményt. A Body Space Vacu Therm mellett infraszauna és a szoláriumok biztosítják részedre a kikapcsolódást, valamint stúdióban az általunk már kipróbált és bevált zsírégető vitaminokat és krémeket biztosítjuk számodra.
Mottónk: Érted vagyunk, Rád figyelünk!

Kapcsolat

1042, Budapest, Petőfi utca 20.
+36 (70) 772-4420
kapcsolat@bodyandsun.hu
bodyandsun.hu

Nyitvatartás

Hétfő:
13:00 - 21:00
Kedd:
13:00 - 21:00
Szerda:
13:00 - 21:00
Csütörtök:
13:00 - 21:00
Péntek:
13:00 - 21:00
Szombat:
09:00 - 13:00
Vasárnap:
Zárva